Nastavak Dana nezavisnosti bez Vil Smita

Izvor: Blic, 23.Apr.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavak "Dana nezavisnosti" bez Vil Smita

Dugo očekivani nastavak hit filma "Dan nezavisnosti" reditelja Rolanda Emeriha počinje da se snima 4. maja u Nju Meksiku u produkciji studija "20th Century Fox".

Film će se u bioskopima širom sveta naći u junu sledeće godine. U nastavku će Vila Smita zameniti mladi glumac Liam Hemsvort, poznat po blokbasteru "Igre gladi".

"Dan nezavisnosti" je sredinom 1990ih dao novu definiciju visokobudžetnog filma, uz atraktivne specijalne efekte i duhoviti scenario o invaziji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vanzemaljaca, dok nastavak donosi priču o globalnoj katastrofi nesagledivih razmera.

Prema sinopsisu, ljudi osmišljavaju program odbrane, koristeći vanzemaljsku tehnologiju da bi zaštitili planetu jer predviđaju povratak okupatora. Ali, ništa ih ne može pripremiti za naprednu i daleko superiorniju vanzemaljsku silu.  Međutim, genijalnost nekoliko hrabrih muškaraca i žena može da spase svet koji se našao na ivici propasti...

Uz Hemsvorta igraju glumci iz prvog dela Džef Goldblum, Vivika A. Foks, Bil Pulman, Džad Hirš, a novi su Šarlot Gejnsburg, Džesi Ašer, Džoi King, Brent Spajner i Trevis Toup.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nastavak "Dana nezavisnosti" bez Vila Smita

Izvor: Blic, 23.Apr.2015

Dugo očekivani nastavak hit filma "Dan nezavisnosti" reditelja Rolanda Emeriha počinje da se snima 4. maja u Nju Meksiku u produkciji studija "20th Century Fox"...Film će se u bioskopima širom sveta naći u junu sledeće godine. U nastavku će Vila Smita zameniti mladi glumac Liam Hemsvort, poznat...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.