Nasrnuo na Voju Brajovića?!

Izvor: Mondo, 09.Feb.2016, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasrnuo na Voju Brajovića?!

Sergej Trifunović nasrnuo na starijeg kolegu Voju Brajovića na probi predstave "Voz". Tuču sprečio upravnik pozorišta Dušan Kovačević

Glumac Sergej Trifunović nasrnuo je na Vuka Brajovića, reditelja predstave "Voz" u Zvezdara teatru.

Njega je nerviralo što Voja nije bio siguran u svoje rediteljske odluke i što je insistirao da glumci igraju kao da nisu na probi, već su izašli pred publiku.

Krenuo je da se fizički obračuna s njim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a incident je sprečio Dušan Kovačević, direktor Zvezdara Teatra, koji je prisustvovao probi.

"Kada je video da će doći do tuče, Dušan je odmah uleteo na scenu da smiri Sergeja, koji je revoltiran nasrtao na Voju. Nakon intervencije Kovačeviča, obojica su se smirili. Posle toga su se izmirili i nastavili s radom kao da se ništa nije dogodilo", rekao je neimenovani izvor "Kuriru", što je potvrdio i sam Kovačević.

"Oni su se međusobno razdvajali. Kad su dva tako snažna glumca u ringu s mnogo nokauta, naravno da je bilo sukoba oko toga u kom pravcu treba da ide predstava", rekao je Kovačević.
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.