Napravite ih same: Tri glavne frizure za leto 2016.godine

Izvor: Press, 27.Maj.2016, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravite ih same: Tri glavne frizure za leto 2016.godine

Moderne, praktične i što je najbolje ne morate trošiti novac na frizera!
Foto:zenskikutak.rs
# Neobavezno podignuta kosa, tj. razbarušena punđica Kako da napravite sami?
Na kosu nanesite penu dok je mokra ili sprej za teksturu ako je suva i potom je oblikujte. Tako će dlaka dobiti na čvrstini i neće kliziti iz punđe. Kosu prvo vežite u rep, a potom ga smotajte oko svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ose, pa tek onda ukrug. Sve pričvrstite šnalicama. Prilikom fiksiranja koristite blagi lak jer nikako ne želimo da izgledate upeglano.

# Precizna pletenica Kako da napravite sami?
Na kosu nanesite malo gela ili kreme za kosu da biste sprečili razletanje vlasi i počnite da pletete. Na kraju sve fiksirajte lakom.
Šta je novo?
Zaboravite boho stil. Nežni prepleti nisu više u modi, sada se nosi precizno  upletena kosa.

# Razdeljak na sredini Kako da napravite sami?
Dok vam je kosa mokra, stavite na nju neki slani sprej koji će malo ukrutiti vlasi. Odmah napravite razdeljak na sredini jer ako se osuši, stajaće tako do sledećeg pranja. Kremom za kosu blago zagladite razdeljak.
Šta je novo?
Nemar je u modi, ali je razdeljak na sredini obavezan. Zaboravite na feniranje!

 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.