Izvor: Blic, 14.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi Kembel u vezi sa brazilskim glumcem

Naomi Kembel u vezi sa brazilskim glumcem

Naomi Kembel (34) je u vezi sa Serđom Maroneom, brazilskim glumcem koji je deset godina mlađi od nje. Kako tvrdi 'Dejli miror', Naomi i Serđo su se upoznali prošlog meseca na karnevalu u Riju, a izvor lista priča: 'Marone je pravi ‘ulov’. U Brazilu je on pravi seks simbol i devojke luduju za njim. Iako su po temperamentu različiti, Naomi

i Serđo se odlično slažu. Jedini problem bi mogao da bude to što Marone očajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << govori engleski jezik'.

Brus Vilis juri 'piletinu'

Brus Vilis je zapanjio očevice kada je na zabavi nakon premijere svog filma 'Talac' startovao tinejdž zvezdicu Lindzi Lohan. Brus, koji ovog meseca puni 50 godina, navodno je primećen u strasnom zagrljaju sa 18-godišnjakinjom u uglu sobe, što je prisutne ostavilo potpuno bez teksta. U jednom trenutku Brus je spustio Lindzine pantalone dovoljno nisko da se vidi tetovaža ‘La Bella Vista’ (‘Lepi pogled’) na desnom delu njene zadnjice!.

Robert Dauni: 'Hamburger mi je spasao život'

Glumac Robert Dauni Junior, koji se godinama ubijao od droge i alkohola, tvrdi da ga je 'Burger King' spasao od propasti. Dauni, koji je čist već dve godine, ispričao je: 'Imao sam gomilu droge u kolima i bio sam urađen nekoliko dana uzastopce. Verovatno bih nastavio sa drogiranjem da nisam ušao u ‘Burger King’ i naručio hamburger. On je bio toliko odvratan da sam pomislio da ću dobiti infarkt i zato sam otišao u bolnicu i rekao doktorima: ‘U nevolji sam, treba mi vaša pomoć da sve ove otrove izbacim iz organizma’.'

Geri Halivel se izlečila od bulimije

Geri Halivel, nekadašnja 'spajsica', izjavila je za 'Kosmopoliten' da se napokon izlečila od opsednutosti svojim izgledom. Naime, Geri je 2001. godine bila toliko mršava da je ugrozila svoje zdravlje, ali sada tvrdi da se izborila sa bulimijom i preteranim vežbanjem. Geri kaže: 'Ne želim više da dijeta bude glavna stvar u mom životu. Sada vežbam zbog kondicije, a ne da bih skinula kilograme.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.