Izvor: SrbijaNet.rs, 14.Maj.2010, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon ženskog dodira ljudi više rizikuju

Lagano tapšanje po ramenu ili blagi dodir po ruci može značajno da utiče na ponašanje, tvrde naučnici. Ta vrsta fizičkog kontakta može da bude presudna u donošenju odluke da li se, na primer, treba upuštati u riskantnu investiciju ili igrati na sigurno.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čarobna moć ženskog dodira

Izvor: B92, 14.Maj.2010

Lagano tapšanje po ramenu ili blagi dodir po ruci može značajno da utiče na ponašanje, tvrde naučnici...Ta vrsta fizičkog kontakta može da bude presudna u donošenju odluke da li se, na primer, treba upuštati u riskantnu investiciju ili igrati na sigurno...„To je veoma efikasan način...

Nastavak na B92...

Potapši ga po ramenu i reši problem

Izvor: TimockeVesti.net, 15.Maj.2010, 13:21

Lagano tapšanje po ramenu ili blagi dodir po ruci, može značajno da utiče na ponašanje, tvrde naučnici. Ta vrsta fizičkog kontakta može da bude presudna u donošenju odluke da li se, na primer, Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.