Najpoznatiji mađioničar na svetu je silovatelj?!

Izvor: Mondo, 25.Jan.2018, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatiji mađioničar na svetu je silovatelj?!

Posle Dejvida Blejna, Dejvid Koperfild optužen za silovanje maloletnice.

Foto: Instagram/d_copperfield

Manekenka Britni Luis ispričala je američkim medijima da ju je Dejvid Koperfild omamio, a zatim silovao kada je imala samo 17 godina.

Incident se dogodio 1988, a manekenka navodi da je Koperfild najpre ubacio tabletu u njeno piće, i potom je napastvovao.

Luisova je tada imala 17, a Koperfild 32 godine. Upoznala ga je kada je učestvovala na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jednom takmičenju lepote, gde je mađioničar bio u žiriju. Oduševljen njenim izgledom, od porodice je dobio saglasnost da ga Britni prati na nastupima i bude deo njegovog šoua.

"Najpre je, tokom putovanja, pokušavao da me dodirne, da me drži za ruku. Jednom mi je doneo čašu u kojoj se video trag rastvorenog praška ili tablete, i rekao mi da popijem. Odmah sam se onesvestila, a kada sam se probudila, on je bio na meni. Sećam se da me je dodirivao, i svega što je usledilo. Sutradan mi je čvrsto rekao da se između nas 'ništa nije dogodilo', jer sam bila maloletna," rekla je ona za "The wrap".

Dejvid Blejn brutalno silovao manekenku?

Koperfild (61) se na Instagramu oglasio i njene optužbe nazvao izmišljotinama. Dodao je da podržava #MeToo pokret, i da mu "lažne optužbe" samo čine zlo.

A post shared by David Copperfield (@d_copperfield) on Jan 24, 2018 at 2:56pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.