Najlepša naslovnica: Koja je vaša omiljena žena U PLAVOM?

Izvor: Press, 25.Nov.2016, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najlepša naslovnica: Koja je vaša omiljena žena U PLAVOM?

Novi broj "The Hollywood Reporter" donosi nam sedam žena. Odevene u plave haljine na sjajan način prikazuju žensku lepotu i snagu.
foto: zena.blic.rs
Na naslovnoj strani je glumice Ema Stoun, Ejmi Adams, Taraji P. Henson, Naomi Haris, Natali Portman, Anet Bening i Izabel Iper. 
"The Hollywood Reporter" je istakao prave žene, i one donose važne poruke.
"Sada je veoma važno da podržimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << žensko liderstvo. Moramo da naučimo devojke da budu vođe. Sada. Odmah", poručila je Natali Portman koja će uskoro drugi put postati mama.
Ejmi Adams želi da se više ne priča da žene moraju da budu isto plaćene kao muškarci. Glumica želi da ta jednakost postane stvarnost. 
Ema Stoun je otkrila da joj je gledanje komedija pomoglo u borbi sa anksioznošću. istakla je da komedija menja sve.
Glumice su sa na najbolji način iskoristile uticaj koji imaju u svetskom šoubiznisu, pokazale su da su glumice u pravom smislu te reči i sa velikim "g".
 

 
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.