Najgori film svih vremena - čestitamo! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 16.Dec.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgori film svih vremena - čestitamo! (VIDEO)

Kad se samo setimo histerije koja je vladala oko ovog serijala…

Oh, kako su devojke volele Roberta Patinsona kao bledog Edvarda… sada ga mrze!

Dobro, ne mrze, ali nije baš da nešto vole "Sumrak sagu" deset godina nakon što je svet upoznao vampira koji se zaljubljuje u smrtnicu. Koja posle i sama postane vampir…

Uglavnom, "Sumrak" je proglašen za najgori film svih vremena u anketi sajta Ranker. Iako je glasanje i dalje u toku, malo njih će uspeti >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ugrozi ovaj "uspeh".

Jao, ja zaboravila!

Trideset hiljada ljudi je reklo je da je film loš, lošiji čak i od čuvenog "Betmena" u kojem je igrao Džorž Kluni i koji se sada nalazi na trećem mestu.

Drugo mesto pripada filmu "Gigli" Dženifer Lopez i bivšem vereniku Benu Afleku, a listu sačinjavaju i ostvarenja poput "Glitter" u kojem glavnu ulogu igra Maraja Keri, i "Batllefield Earth" s Džonom Travoltom.



Izvor: YouTube/Moviestation

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.