Nagrada od 5.000 dolara nalazaču ukradenih ploča

Izvor: Beta, 08.Jan.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada od 5.000 dolara nalazaču ukradenih ploča

KORONA, 8. januara 2015. (Beta) - Džefri Kac (Jeffrey Katz), pedijatar iz Kalifornije, ponudio je nagradu od 5.000 dolara onom ko mu pomogne da povrati kolekciju vinilnih ploča koja mu je ukradena iz ordinacije, javio je u četvrtak Si-Bi-Es (CBS).

Kac, lekar iz grada Korona, izjavio je da mu je neko provalio kroz krov tokom praznika i ukrao mu brojne albume neprocenjive vrednosti.

Medju njima je bilo svih osam longplejki grupe Led Cepelin (Led Zeppelin), od kojih je svaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << nosila autograme pevača Roberta Planta, gitariste Džimija Pejdža (Jimmy Paige), basiste Džona Pola Džonsa (John Paul Jones) i pokojnog bubnjara Džona Bonema (John Bonham).

Pedijatru iz Korone ukradeni su i albumi Bitlsa (The Beatles), Flitvud Meka (Fleetwood Mac) i Erika Kleptona (Eric Clapton).

Kac je procenio da ukradena kolekcija - koja nije bila osigurana - vredi izmedju 200.000 i 400.000 dolara, i da će policija pomoći da priča dobije srećan kraj.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.