Izvor: 011vodič.com, 13.Dec.2019, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na „Admiralu Kuznjecovu“ ugašen požar

Požar na ruskom nosaču aviona „Admiral Kuznjecov“ je ugašen, saopšteno je jutros iz operativnog štaba službe za vanredne situacije.

Trenutno se pretražuju sve prostorije broda kako bi se utvrdilo da li je plamen u potpunosti ugašen na celoj teritoriji plovila.
Podsetimo, juče u prepodnevnim časovima izbio je požar na ruskom nosaču aviona tokom izvođenja remontnih radova u luci u Murmansku.
Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << potom utvrđeno, u tom trenutku su se sprovodili radovi na zameni jedinice za napajanje, ali varnica je pala na pod gde je bilo prosuto gorivo, usled čega je i došlo do požara.
Nekoliko sati nakon izbijanja požara vatrogasci su uspeli da ga lokalizuju, ali im je potrebno bilo vreme kako bi se u potpunosti izborili sa vatrom.
U požaru je povređeno ukupno 10 osoba, od kojih je šest u kritičnom stanju, međutim još uvek se niko nije oglasio o tome kakva je šteta pričinjena brodu.

The post Na „Admiralu Kuznjecovu“ ugašen požar appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.