Izvor: 011vodič.com, 31.Avg.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA VIZA ZA TOKIO Milovanović upucala bronzu na Svetskom kupu i put na OI

Jasmina Milovanović osvojila je bronzanu medalju vazdušnim pištoljem četvrtog dana Svetskog kupa u Rio de Žaneiru i tako izborila olimpijsku kvotu! Ovo je peta viza za Igre u Tokiju srpskih strelaca. Prethodne četiri doneli su Zorana Arunović, Damir Mikec (oboje pištolj), Milutin Stefanović , Sanja Vukašinović (oboje puška).
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Bronza u Riju je najveći uspeh Milovanovićeve na velikim interkontinentalnim takmičenjima u karijeri. Do sada se ni jednom nije plasirala u pojedinačno finale na Svetskim kupovima, svetskim i evropskim prvenstvima, prenosi Streljački savez Srbije.
Jasmina je do svog prvog finala na velikim seniorskim takmičenjima u karijeri došla kao osma u kvalifikacijama sa 576 krugova. Samo krug manje „ubila“ je devetoplasirana Zorana Arunović, dok je Bobana Momičilović Veličković zauzela solidno 18. mesto sa 573 kruga.
Čak pet finalistkinja se borilo za dve raspoložive kvote za Tokio. U igri za olimpijske vize nisu bile samo Ukrajinka Olena Kostevič, Kineskinja Kijan Vang i Korejka Hjungjong Jo.
Naša reprezentativka je odlično počela finale. Posle prvih pet hitaca Milovanovićeva je delila prvo mesto sa Kineskinjom Kijan Vang. Nastavila je u istom stilu, mesto u vrhu zadržala je i posle druge serije od pet dijabola. Nalazila se na drugoj poziciji iza Indijke Jašavini Desval.
U preostalom toku finala Jasmina je držala visok nivo koncentracije, ni u jednom trenutku nije pala na nižu poziciju od treće. Vodila je veliku borbu za medalju i kvotu i na kraju je stigla do bronze i olimpijske vize.
Pobedila je Indijka Jašavini Sing Desval, koja je, poput Milovanovićeve, osvojila kvotu, a druga je bila iskusna Ukrajinka Olena Kostevič, koja od ranije ima kartu za Tokio.

The post NOVA VIZA ZA TOKIO Milovanović upucala bronzu na Svetskom kupu i put na OI appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Android

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

USPEH KARIJERE SRPKINJE: Jasmina Milovanović upucala bronzu i olimpijsku normu

Izvor: Kurir, 31.Avg.2019

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Jasmina Milovanović osvojila je bronzanu medalju vazdušnim pištoljem na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru i izborila olimpijsku kvotu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.