NJUZ ŽENA: Šest koraka kako doći do romantičnog venčanja

Izvor: Njuz.net, 09.Maj.2013, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJUZ ŽENA: Šest koraka kako doći do romantičnog venčanja

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeIako žene još od detinjstva maštaju o romantičnom venčanju, istraživanja pokazuju da nije lako natereti muškarca da stane pred oltar. Ovih šest koraka će vam pomoći u tome.
1. Iznenadite ga trudnoćom
Najpouzdaniji put do romantičnog venčanja, recept naših mama, baka i baka naših baka. Filmska diva Elizabet Tejlor jednom je rekla: “Kad žena očekuje bebu, muškarca očekuje brak.”
2. Sakrijte psihijatrijski karton
Koliko god se vašem partneru >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << sviđala Anđelina Džoli u filmu “Neprilagođena”, iskustva pokazuju da muškarci ne gledaju blagonaklono na psihijatrijski dosije. Otpusnu listu sakrijte na mestima kojima vaš partner ne prilazi – korpi sa prljavim vešom ili polici sa sredstvima za čišćenje.
3. Glumite orgazam
Obavezno partneru recite da je u krevetu mnogo bolji nego vaš bivši momak. Rečenica “I najgori seks sa tobom bolji je od najboljeg sa njim” učiniće da vaš partner poželi da sa vama zauvek deli postelju.
4. Ne dajte mu da sazna za vašeg ljubavnika
Trudite se da izbegnete klasične šablone viđanja sa ljubavnikom dok je vaš dečko na poslu. Umesto toga, uplatite sa ljubavnikom istu saunu, a vaš partner neće sumnjati zbog čega ste kući došli oznojani i izmoreni.
5. Razvedite se od sadašnjeg muža
Čak i da vaš budući muž blagonaklono gleda na vaš brak sa sadašnjim mužem, zakon ne dozvoljava poligamiju. Rešite se ove sitnice i za vašu sreću više neće biti prepreka.
6. Prećutite mu da ste spavali sa njegovim bratom
Statistike pokazuju da bi 87 odsto muškaraca lakše podnelo da ga devojka prevari sa drugom nego sa nekim rođakom.
Jasmina Gavrilov

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.