NEDOSTAJAĆEŠ NAM: Milena odlazi u Rusiju! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDOSTAJAĆEŠ NAM: Milena odlazi u Rusiju! (VIDEO)

Lepa glumica, koja je osvojila i filmsku, i TV publiku, karijeru nastavlja u Rusiji.

Milena Radulović (24) seli se u Rusiju, zbog poslovnih angažmana koji je čekaju u toj zemlji. Zvezda "Balkanske međe", serija "Besa", "Državni službenik", "Pet" i drugih ostvarenja, za "Story" je otkrila da je prvi od projekata koji je čekaju triler.

"Naziv ne bih smela da otkrivam, reč je o trileru sa elementima horora, a ja igram glavnu žensku ulogu. Nikada do sada nisam imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << toliku zastupljenost, niti toliko snimajućih dana. Srećna sam što će mi se na poslovnom planu dogoditi nove stvari, jedva čekam da se smestim i počnem s pripremama," rekla je ona za taj magazin.

Teško će joj pasti razdvojenost od porodice, ali i dečka Radovana Vujovića (34), sa kojim je godinama u vezi.

"Radovan će dolaziti u Moskvu, kao i moji roditelji i prijatelji. Srećan je zbog mene i drago mu je što mi se otvara tako veliko tržište. Od početka karijere se konsultujem sa njim, i značajne su mi njegove smernice povodom predstojećeg projekta," rekla je glumica.

Pogledajte MONDO TV sa Milenom Radulović!

Izvor: MONDO



Izvor: MONDO



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.