NAJORIGINALNIJA PROSIDBA IKADA: Bračna ponuda u ukrštenici novina!

Izvor: Prva.rs, 18.Jun.2015, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJORIGINALNIJA PROSIDBA IKADA: Bračna ponuda u ukrštenici novina!

Metju Dik smislio je rebus za bračnu ponudu devojci Delit Hjuz i ubedio je urednike lista da je objave u njihovoj redovnoj rubrici za ukrštenice.
Tako je u Tajmsu od utorka na jedan vodoravno pisalo "Lepa Velšanka za koju misle da je malo izgubljena", a rešenje je bio Delit, ime njegove devojke.
Takođe je među navodima bilo "reći hoćeš da me oženiš, može biti i nepristojno", a rešenje je bilo ponuda.
Mladić je rekao da je svojoj devojci pokazao ukrštenicu za doručkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << i da podvukao je neke ključne reči, a onda je iz džepa izvadio prsten. Ona je izjavila da je potpuno zaprepaćena da je uložio toliki trud.
Urednik rubrike ukrštenica u Tajmsu Ričard Rogan rekao je da je ovakva bračna ponuda nešto što je dozvoljeno jednom i da se više neće ponoviti.
Izvor: beta

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.