Muza i najveća ljubav legendarnog Dejvida Bouvija! FOTO

Izvor: Mondo, 25.Jul.2019, 05:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muza i najveća ljubav legendarnog Dejvida Bouvija! FOTO

Dame i gospodo, divna Iman danas slavi rođendan.

"Tamnoputa gazela", nekada supermodel, supruga pokojnog Dejvida Bouvija, muza Sen Lorana, sada uspešna poslovna žena, danas puni 64 godine.

Iman Abdulmajid je rođena 25. jula 1955. u Somaliji. Školovala se u Egiptu i govori čak pet jezika!

U svojoj karijeri napravila je brojne proboje - razbila je rasne predrasude i barijere za tamnopute modele i postavila sebe na tron kozmetičkog biznisa kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napravila svoju kolekciju kozmetičkih proizvoda 1994. godine. Njena kozmetička kuća danas vredi oko 30 miliona dolara.

Bila je muza Iv Sen Lorana i udala se za rokenrol ikonu Dejvida Bouvija 1992. godine s kojim je bila u srećnom braku sve do njegove smrti 2016. godine kada je preminuo od raka. Ovo je za Iman bio treći brak, a zajedno imaju dve kćerke.

Saveti modne ikone (FOTO)

Sa svojih 64 godine, Iman i dalje ne prestaje da zrači mističnom aurom koja je ceo život prati, ali je uprkos svom gustom rasporedu, uvek spremna da izdvoji vreme i pomogne drugim ljudima da pronađu sebe i probiju se do vrha. Tako, često podstiče manekenke afričkog porekla da se probijaju u modnom svetu i zalaže se za njih.

Pogledajte šta su Dejvid i Iman rekli o njihovom upoznavanju i braku:



Izvor: YouTube/Entertainment Tonight

Kao i zašto su svi mislili da je Iman kraljevskog porekla:



Izvor: YouTube/W magazine

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.