Muž ostavio ženu zbog starije

Izvor: Njuz.net, 02.Feb.2013, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž ostavio ženu zbog starije

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Svetizar kaže da mu je veza sa starijom ženom manje stresna

ČAČAK, 2. februar 2013, (Njuz) – Svetozar Mudrinić (53), poznati advokat iz Čačka, ostavio je suprugu Jasnu (43) zbog 20 godina starije ljubavnice Milanke Dimitrijević, saznaje Njuz. Mudrinić je nakon 18 godina braka odlučio da napusti porodičnu kuću i preseli se kod Milanke u stan. Njih dvoje su se upoznali preko Jasnine majke koja se sa Milankom druži još od srednje škole i kažu da su ludo zaljubljeni.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << /> - Bila je to ljubav na prvi pogled, ali smo dugo krili naša osećanja jer znate kakvi su ljudi. Kada je prošle godine postala udovica kockice su se poklopile i stekli su se uslovi da ozvaničimo našu vezu, ali je Milanka pala i polomila kuk, pa smo čekali još godinu dana da se oporavi – izjavio je Svetozar za Njuz.
- Ja sam u godinama kada mi odgovara umereniji tempo života, bez stresa i žurbe, a to je ono što imam sa Milankom. Ona je u penziji, ima vremena za sve, i da skuva i da očisti. Nije zahtevna kao žene koje su od nje mlađe po trideset i više godina, ne juri za karijerom. Sjajna stvar kod Milanke je i to što povremeno zaboravlja pa ne moram stalno da smišljam neka iznenađenja da bih je impresionirao, mogu svakog dana da uradim istu stvar i ona se oduševi – napomenuo je Mudrinić.
Svetozar je dodao i da njima razlika u godimama uopšte ne smeta.
-To su gluposti! Da me kod žena zanimaju samo godine mogao sam i stariju da nađem – otkriva ovaj advokat.
Soko Sokolović
Jasmina Gavrilov

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.