Muškarci, da li se depilirate?

Izvor: OkRadio.rs, 09.Okt.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci, da li se depilirate?

Brijanje, čupanje dlačica i depilacija intimne zone polako postaju i muška svakodnevica. Svaki šesti muškarac od 16. do 24. godine redovno uklanja dlačice s tela, utvrdila je britanska firma Mintel. Ovom trendu nisu odoleli ni stariji muškarci koji uzore vide u Dejvidu Bekamu, Kristijanu Ronaldu i Tomu Kruzu. Oko 12 odsto pripadnika jačeg pola depilira pazuhe i leđa, šest odsto uklanja dlačice sa zadnjice, pet s ruku, a četiri odsto depilira noge. Svaki peti muškarac misli da se od njega očekuje da ukloni dlačice s grudi, a 29 odsto je barem jednom depiliralo intimno područje, potvrdila je studija.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svaki 15. muškarac depilira zadnjicu

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2014

Svaki šesti muškarac od 16. do 24. godine redovno uklanja dlačice s tela, utvrdila je britanska firma Mintel...Ovom trendu nisu odoleli ni stariji muškarci koji uzore vide u Dejvidu Bekamu, Kristijanu Ronaldu i Tomu Kruzu...Oko 12 odsto pripadnika jačeg pola depilira pazuhe i leđa, šest odsto...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.