Može li 100 godina da stane u 100 sekundi? (VIDEO)

Izvor: S media, 02.Sep.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Može li 100 godina da stane u 100 sekundi? (VIDEO)

Može li istorija mode i plesa da stane u 100 sekundi spota? Pogledajte kako su to Britanci uradili veoma domišljato.

Kako najbolje predstaviti modne i plesne stilove unazad 100 godina, u malo manje od dva minuta? Britanci su to rešili veoma domišljato.

Lejdi Gaga kreira odeću za decu (VIDEO)

Galijano: Ničeg se ne sećam!

Kada bude završen, Vestfild Stratford Siti biće najveći šoping centar u Velikoj Britaniji, a prema njihovim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tvrdnjama i najveći urbani centar u Europi.

U reklami povodom otvorenja šoping centra, na vrlo su kreativan i zanimljiv način prikazali modu, kao i plesne stilove unazad 100 godina i to u samo 100 sekundi!

(Net.hr)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

VIDEO: Stane li 100 godina u samo 100 sekundi?

Izvor: Cafe.ba, 02.Sep.2011

Kako najbolje predstaviti modne i plesne stilove unazad 100 godina, u malo manje od dvije minute? Britanci su to riješili vrlo domišljato.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.