Morisi se u Rimu posvađao s policajcem pa otkazao koncerte

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2017, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morisi se u Rimu posvađao s policajcem pa otkazao koncerte

Britanski muzičar Morisi otkazao je sedam planiranih koncerata u Italiji pošto se u Rimu posvađao s policajcem na ulici.

Bivši pevač benda "The Smiths" zaustavljen je u utorak uveče u poznatoj rimskoj ulici Via del Korso. U policijskom saopštenju navodi se da je Morisi bio putnik ž u automobilu koji se kretao pogrešnim smerom, a za volanom je bio njegov nećak Sem Esti Rajner.

"Bilo je to namerno terorisanje. Nisam prekršio zakon ili se ponašao sumnjivo. A >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << policajac je otkočio svoj pištolj i urlajući mi se unosio u lice", napisao je Morisi na nećakvoj Facebook stranici.

"S takvim psihopatama na ulici, boravak u Italiji za mene nije siguran", dodao je muzičar i povukao datume za sedam predloženih koncerata u septembru u Italiji.

Raner je napisao na Fejsbuku da je do verbalnog sukoba s policijom došlo zbog toga što je Morisi dokumenta ostavio u hotelu. Svađa s policajcem trajala je 35 minuta, a u međuvremenu se oko njih okupilo stotinak ljudi.

Rimska policija negira da je policajac izvukao pištolj i navodi da je Morisi pušten pošto je na kraju policajcu rekao svoje ime, a ovaj mu potom identitet proverio guglanjem. Rajner je dobio kaznu za saobraćajni prekršaj.

List La Republika objavio je da italijanska policija razmišlja da Morisija tuži za klevetu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.