Morisi hospitalizovan zbog infekcije bešike

Izvor: Blic, 27.Jan.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morisi hospitalizovan zbog infekcije bešike

Britanski muzičar Morisi završio je u bolnici zbog infekcije bešike, zbog čega je bio prinuđen da otkaže veliki broj koncerata na aktuelnoj turneji.

53-godišnji Morisi hospitalizovan je u Detroitu, gde se zatekao tokom aktuelne turneje, a prema rečima njegovog menadžera lekari trenutno vrše neophodne analize kako bi se što preciznije utvrdilo njegovo stanje.

Ovo nije prvi put da je Morisi iznenada prekinuo američku turneju, budući da je u oktobru zbog bolesti majke takođe otkazao nekoliko koncerata, zbog čega je čitava turneja produžena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Patrik Morisi u bolnici

Izvor: Mondo, 27.Jan.2013

Nekadšnji frontmen grupe The Smiths je smešten u bolnicu zbog moguće infekcije mokraćne bešike...Patrik Morisi (53) je u jednu bolnicu u predgrađu Detroita primljen u petak, zbog čega je otkazao većinu planiranih koncerata po Americi...Pevačev portparol nije želeo da kaže do kada će Morisi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.