MORBIDNO: Služe koktel s ljudskim prstom

Izvor: Kurir, 10.Nov.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORBIDNO: Služe koktel s ljudskim prstom

Posetioci bara „Saurdou salon“ u Kanadi mogu da piju piće iz čaše u kojoj se nalazi nožni palac i treba da ga dotaknu usnama

VANKUVER - Da se stomak prevrne.

Bar „Saurdou salon“ u kanadskom gradu Dosonu razvio je najmorbidniju tradiciju ispijanja alkohola. To je jedino mesto na svetu u kojem gosti imaju priliku da probaju specijalni koktel sa pravim ljudskim nožnim palcem - nazvan Kiseli prst.

Piće se sastoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od male količine šampanjca, a na dno čaše se postavi ljudski nožni palac. To zadovoljstvo uživaoce alkohola košta oko šest evra. Gosti koji popiju sve piće i čašu nagnu dovoljno da im palac dotakne usne, dobijaju poseban sertifikat, kojim im se za to odaje priznanje.

Jezivi koktel u „Saurdou salonu“ služi se već 30 godina. Prema legendi, izvesni kapetan Dik „Rečni pacov“ Stivenson pronašao je 1973. očuvani nožni palac u tegli krastavčića i napravio alkoholno piće sa njim. Palac koji je pronašao Dik opstao je samo sedam godina, pošto ga je on jednom prilikom progutao. Lokalni stanovnici snabdevaju salon nožnim palčevima, bilo mrtvih, bilo živih.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MORBIDNO: Služe koktel s ljudskim prstom

Izvor: medio.rs, 10.Nov.2012

Posetioci bara „Saurdou salon u Kanadi mogu da piju piće iz čaše u kojoj se nalazi nožni palac i treba da ga dotaknu usnama.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.