Monti Pajtonovci ponovo zajedno

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jan.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monti Pajtonovci ponovo zajedno

LOS ANDJELES, 27. januar 2012. (Beta-AFP) - Monti Pajtonovci, koji se smatraju pretečama apsurdnog humora, ponovo će se zajedno naći u filmskom studiju na snimanju parodije na naučnofantastične filmove, 30 godina nakon poslednjeg zajedničkog projekta, izjavio je jedan od članova te trupe Teri Džons.

LOS ANDJELES, 27. januar 2012. (Beta-AFP) - Monti Pajtonovci, koji se smatraju pretečama apsurdnog humora, ponovo će se zajedno naći u filmskom studiju na snimanju parodije na naučnofantastične >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << filmove, 30 godina nakon poslednjeg zajedničkog projekta, izjavio je jedan od članova te trupe Teri Džons.Film "Absolutely Anything" ponovo će okupiti Džona Kliza, Majkla Pejlina i Terija Gilijama, dok će film režirati Teri Džons, rekao je Džons specijalizovanom časopisu za šou biznis Varajeti.Kolege još nisu uspele da ubede Erika Idla da im se pridruži. Preostali član ekipe Grejem Čapman je umro 1989. godine.Novi film nije u pravom smislu film Pajtonovaca, jer će oni samo pozajmiti glasove vanzemaljcima, rekao je Džons dodajući da će film biti mešavina realnih kadrova i kompjuterske animacije.U filmu će igrati i američki glumac Robin Vilijams.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Monti Pajton'' ponovo leti

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jan.2012

Monti Pajtonovci, koji se smatraju pretečama apsurdnog humora, ponovo će se zajedno naći u filmskom studiju na snimanju parodije na naučnofantastične filmove, 30 godina nakon poslednjeg zajedničkog projekta, izjavio je jedan od članova te trupe Teri Džons... Film "Absolutely Anything" ponovo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.