Molim se za svoju porodicu i vatrogasce

Izvor: Mondo, 11.Nov.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Molim se za svoju porodicu i vatrogasce"

Holivudski glumac o požaru koji hara Kalifornijom.

Požar u južnoj Kaliforniji iz dana u dan, "guta" sve veću površinu, a vatrogasci pretražuju spaljenje četvrti, dok je 150.000 ljudi evakuisano, među kojima su i poznate ličnosti.

Među evakuisanima su mnoge slavne ličnosti, poput Lady Gage, Kim Kardašijan, otac Čarlija Čina...

Ovim povodom na Instagramu se oglasio i glumac Orlando Blum.

On je podelio fotografiju vatrene stihije koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je zahvatila celo brdo iznad naseljenog mesta.

View this post on Instagram

this is my street as of two hours ago praying for the safety of all my malibu fam, grateful to our brave firefighters please stay safe

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on Nov 9, 2018 at 3:40pm PST

"Ovo je moja ulica pre dva sata. Molim se za bezbednost moje porodice iz Malibua. Zahvalan sam hrabrim vatrogascima i molim se za njihovu bezbednost", napisao je glumac.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.