Izvor: Blic, 03.Mar.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moji muškarci su patološki ljubomorni

Moji muškarci su patološki ljubomorni

Atraktivna Jelena Elena se pre dve godine povukla sa estrade. Pričalo se da se udala za austrijskog konzula i da se, po završetku njegovog mandata u Srbiji i Crnoj Gori, zajedno s njim odselila u Beč i zaboravila na muziku. Po drugoj verziji, Jelena Elena je rodila sina i to sa Nedeljkom Bajićem Bajom. Šta je od svega toga istina, i koji je pravi razlog njene pauze u karijeri, pitali smo Elenu.

- Imala sam najlepši razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji jedna žena može da ima. Rodila sam sina Minju Miliju koji je sada jedan opak dasa od godinu dana. Mama tek sada ima slobodnog vremena da se ponovo posveti karijeri. Polako pripremam novi album. Pesma je moja velika ljubav i u ovom poslu biću, verovatno, do kraja života - kaže Jelena objašnjavajući da je trenutno sama i slobodna. A jedini muškarac u njenom životu je njen sin.

- Mislim da će tako ostati duže vreme. Ostvarena sam i kao žena i kao majka, dakle - moja dalja misija je karijera. To je dug koji dugujem pesmi i sebi, pre svega.

Na pominjanje Bajinog imena kao oca njenog deteta, Jelena se smeje i odmahuje glavom.

- Priča je bila toliko ozbiljna da je mogla da se završi velikim skandalom. Srećom, čovek koji jeste otac mog deteta, u to vreme je bio razuman i znao je da je to čista izmišljotina. Baja i ja smo prijatelji i kolege, zajedno smo bili na turneji u Švedskoj, Nemačkoj i Holandiji. Ja ga poštujem kao kolegu i s tim čovekom nemam ništa, niti sam ikada imala. Nekada te novinarske izmišljotine stvarno znaju da prevrše i daru i meru. Ne bih to više da komentarišem jer se odmah iznerviram - kaže Jelena.

Bolesna, patološka ljubomora bila je problem mojih muškaraca. Bar do sada. Nadam se da ću ubuduće biti bolje sreće. Uvažavam oba čoveka koja su bila u mom životu, jer su oni očevi moje dece, ćerke i sina. O njima mogu sve najbolje da kažem, ali, hvala lepo. Najjača sam kad sam sama.

S. Stanković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.