Moja devojka misli da sam tetovažu POSVETIO NJOJ - nemam srca da joj kažem ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2021, 08:10

Moja devojka misli da sam tetovažu POSVETIO NJOJ - nemam srca da joj kažem ISTINU

Kakva koincidencija!

Jedan anonimni muškarac poverio se korisnicima društvene mreže Redit, ispričavši priču o tome kako je njegova devojka dospela u zabludu da je njegova tetovaža posvećena njoj.

Sa svojom partnerkom je već duže vreme razgovarao o tetoviranju, i zajedno su došli do zaključka da bi trebalo da se tetovira tek kada se seti nečega što mu "zaista znači", i tek onda to ovekoveči na sopstvenom telu. Kao veliki ljubitelj američkog fudbala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on se oduvek divio igraču Tomu Brejdiju, a kada je kvoterbek pokupio svoj sedmi Super Boul prsten, zaključio je da je pronašao dostojan razlog za tetoviranje. On je na ruci tetovirao broj 12, u čast Brejdija koji je nosio dvanaesticu na dresu tokom čitave karijere, i obojio ga je u plavo kao počast timu u kojem je ovaj igrač proveo 20 godina, Nju Ingland Patriotsima.

Kada se vratio kući iz studija, odmah je devojci pokazao tetovažu, objašnjavajući da je "konačno pronašao nešto što mu je dovoljno značajno".

- Kada je ugledala veliko plavo "12" na mojoj ruci, počela je da viče kako je tetoviranje godine u kojoj su počeli da izlaze tako lepo i romantično - napisao je muškarac.

Stvari su se dodatno pogoršale kada ju je zatim slagao, umesto da joj otkrije pravu istinu.

- Bila je kritična prema fontu, ali je bila dirnuta, a kada me je pitala šta simbolizuje plava boja, rekao sam joj da su to njene plave oči, iako su to bile boje Patriotsa - nastavio je on svoju ispovest, i dodao da sada oseća kao da će do kraja života morati da drži u tajnosti istinsko značenje tetovaže, ali je istinu već rekao braći i prijateljima.

- Zabrinut sam jer je ovo može da implicira da mi je Tom Brejdi važniji od nje, što nije istina. Samo je duže bio deo mog života. U svakom slučaju, osećam da će se uznemiriti. Da li da joj kažem istinu? Ili da krijem? Osećam da bih morao da lažem ljude o tetovaži svaki put, do kraja života - požalio se zbunjeni momak.

Mnogi korisnici Redita savetovali su mu da kaže devojci istinu pre nego što situacija postane još gora, a mnogi su istakli da je vrlo loše što je lagao.

- Nemam savet za tebe, ali sam se jako nasmejao tvojoj nevolji - glasio je jedan od komentara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.