Modne greške zbog kojih izgledate starije: Ovih 7 stvari nikako nemojte raditi

Izvor: Piplmetar.rs, 17.Jul.2023, 09:30

Modne greške zbog kojih izgledate starije: Ovih 7 stvari nikako nemojte raditi

Uvek se trudimo da izgledamo mlađe i sveže. Međutim, nekada pravimo greške kojih nismo ni svesni i time dobijamo suprotan efekat. Ovo su modne greške zbog kojih izgledate starije.
Kada se trudimo da pratimo modne trendove, često zanemarimo neke osnovne stvari prilikom odabira modnih kombinacija. A nekad, jednostavno nismo svesni svojih loših izbora. Upravo zbog toga, morate da znate koje modne greške morate da izbegavate kako ne biste sebi dodali nekoliko godina. Evo o čemu je reč.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Nošenje stvari koje vam ne pristaju Pravi odabir garderobe može učiniti čuda. Ali ako odaberete modele koji ne odgovaraju vašoj figuri, učinićete da izgledate starije. Dake, birajte garderobu koja vam pristaje i ističe vašu siluetu. Uvek možete da se konsultujete sa stručnjacima u radnji ukoliko niste sigurni da li vam nešto pristaje.
Odabir crnih kompleta Potpuno crni setovi mogu biti elegantni, ali u stvari su signal niskog samopouzdanja i sumnje u sebe. Ovakvi kompleti će učiniti da vaše lice izgleda iscrpljeno i bolešljivo, što će vam svakako dodati nekoliko godina. Da biste izbegli ovo, razblažite crnu boju sa svetlim nijansama.
Modne greške zbog kojih izgledate starije: Preduge suknje Iako česti stilisti pozivaju žene da češće nose suknje, nije to svaki put najbolja opcija. Ako je suknja predugačka, samoćete sebi dodati nekoliko godina. Najbolje opcije su pencil suknje ili suknje sa A krojem.
Cipele koje su izašle iz mode Antitrend cipele će učiniti da izgledate loše čak i u najsavremenijoj odeći. Pratitre trendove i oblačite se u skladu s njima. Neke stvari su zaista zastarele i zbog toga ćete i vi delovati starije.
Preveliki blejzeri Blejzer koji vam savršeno pristaje će učiniti da izgledate ženstveno, ali preveliki krojevi će učiniti da delujete neuredno i starije. Prilikom odabira modela vodite računa da vam on ne dodaje višak kilograma i godine.
Modne greške zbog kojih izgledate starije: Zastareli modeli farmerki Farmerke itekako mogu da utiču na vaš izgled, pa obratite pažnju na stil, šemu boja i kroj. Takođe, premale i prevelike farmerke takođe mogu izgledati problematično. Dakle, kao što je već pomenuto, vodite računa o tome da model pristaje vašoj figuri, ali i da to nije nešto što se nosilo decenijama ranije.
Naočare sa nevidljivim okvirom Kontakt očima u komunikaciji s ljudima je ključan. A upravo ovakve naočare bez okvira mogu učiniti da delujete starije jer one značajno deformišu lice. Najbolje bi bilo da birate okvire koji se slažu sa vašom geometrijom lica.
Dakle, ako imate ovih nekoliko navika, potrudite se da ih izbacite. Uz ovih nekoliko saveta, lako ćete odabrati savršenu modnu kombinaciju za svaku priliku.
Vladdeep/GettyImagesPlus, ta-nya/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.