Moderna POŠAST koja nam uništava VEZE i ŽIVOT!

Izvor: 011vodič.com, 15.Apr.2021, 07:07

Moderna POŠAST koja nam uništava VEZE i ŽIVOT!

Utvrđeno je da pubing nema samo negativan uticaj na zadovoljstvo vezom, nego na opšte stanje pojedinca, Foto: Profimedia




Šta je to pubing? Znate one situacije u kojima ste na sastanku, a osoba sa kojom ste, uglavnom ne razgovara sa vama jer zuri u svoj telefon. Ukratko, to je kad neko da prednost svom mobilnom, a ne svom partneru.
Pojam je skovan od dve engleske reči, phone i snubbing (ignorisanje).
foto: Profimedia Svi znamo makar jednu osobu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koja to radi, a ako ne znate baš nikog, velike su šanse da ste vi ta osoba.
Prema podacima Univerziteta Baylor, pubing je ubica veza, a u istraživanju u koje su bile uključene 143 osobe čak 70 odsto reklo je da je partnerov telefon ometao njihov odnos.
Utvrđeno je da pubing nema samo negativan uticaj na zadovoljstvo vezom, nego na opšte stanje pojedinca.
Bonus video:
04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika




(Espreso/Magazin Novosti)



The post Moderna POŠAST koja nam uništava VEZE i ŽIVOT! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.