Moči je Ginisov rekorder i prava jezičara (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moči je Ginisov rekorder i prava "jezičara" (VIDEO)

Bernardinac po imenu Moči oborio je Ginisov svetski rekord u dužini jezika i dobio titulu "Najduži pseći jezik" na svetu.

Jezik joj je dugačak neverovatnih 18,5 centimetara, pa ovaj pas iz Južne Dakote zaista zavređuje svaku pažnju.

Moči ili skraćeno Mo i njen jezik imaju "impresivne moći". Prema izjavi objavljenoj od strane Ginisovih rekorda, Mo brzo jede i zahvaljujući svom jeziku, ponekad može da dohvati hranu čak i kada je udaljena od nje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Njen vlasnik Karla Rikert kaže da njenu hranu i poslastice moraju da drže na višim policama u stanu kako bi je oneogućili da ih dohvati. Naravno hrana je uvek dobro zatvorena, u slučaju da Mo uspe da je skine sa police, piše PetFace.

Takođe moraju da obrate izuzetnu pažnju na Mo, jer ona može da ih zgrabi na isti način kao i druge pse. Mo se takođe bavi i "čišćenjem kuće", kako njeni vlasnici kažu, tako što opusti jezik da joj se vuče po podu.

To, međutim, ne smeta njenoj porodici, koja Mo naziva "snažnim, srećnim i izuzetno posebnim psom".

Ali, čak i sada kada je postala poznata Mo se uopšte nije promenila. I nikada se ne hvali dužinom svog jezika, iako svi dobro znaju da je ponosna na to što ima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.