Mlađa je od njega 23 godine! (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 16.Apr.2021, 08:51

Mlađa je od njega 23 godine! (FOTO)

Poznati glumac Voja Brajović san je mnogih žena, a njegovo srce osvojila je 23 godine mlađa glumica Milica Mihajlović.
Voja sa posebnom emocijom u javnosti priča o svojoj lepšoj polovini.
foto: Damir Dervišagić “Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor”, kazao je Voja jednom prilikom.
“Retke su takve osobe, sa tom količinom životne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje”, istakao je on.
“Najviše me brine što je mene zavolela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom”, rekao je Voj u svom maniru.
foto: Zorana Jevtić Milica je pričala kako je biti sa u braku sa jedni od najpoželjnijih muškaraca sa domaće javne scene.
“Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo”, rekla je ona.
Voja iz prethodnog braka sa Ljiljanom ima ćerku Iskru, koja je takođe glumica, i sina Vukotu koji se bavi manekenstvom.
(Espreso)



The post Mlađa je od njega 23 godine! (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.