Mladi iz Srbije na Sarajevo Talent Kampusu

Izvor: Press, 09.Jul.2013, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi iz Srbije na Sarajevo Talent Kampusu

To su reditelji Miona Bogović i Ivan Stojiljković, filmski kritičari Daniel Mandić i Ivan Velisavljević, scenaristi Gorana Jovanović i Maša Seničić, glumica Višnja Obradović i producenti Petar Mitrić, Anica Stojanović i Marija Stojanović.

Pored toga, Stojanovićeva će u programu "Pak & Pič" predstaviti projekat "Moustli On Vikends".

Sarajevo Film Festival objavio je selekciju učesnika programa koji je namenjen mladim filmskim talentima iz zemalja Jugoistočne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Evrope.
Od 16. do 24. avgusta. okupiće se 14 scenarista, 15 producenata, 15 glumaca, 20 reditelja, šest filmskih kritičara i šest producenata, odnosno reditelja koji će učestvovati u programu "Pak & Pič".

Sarajevo Talent Kampus zamišljen je sa ciljem da ispuni prazninu između formalnog obrazovanja i praktičnog radnog iskustva i da podstakne saradnju mladih talenata na polju razvoja, finansiranja, produkcije i distribucije kratkometražnih i dugometražnih igranih filmova, da ih informiše i upozna sa regionalnom i međunarodnom filmskom industrijom.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.