Izvor: Blic, 15.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mjuzikl o životu Dijega Maradone

Mjuzikl o životu Dijega Maradone

Mjuzikl 'Heaven and Hell', zasnovan na burnom životu Dijega Maradone (43), privukao je ogroman broj gledalaca na premijeri u Buenos Ajresu. Okarakterisan je kao tragikomedija, mešavina činjenica i fikcije, koja opisuje trenutke kada je fudbalska zvezda uzimala drogu, orgijala i započinjala tuče sa paparacima.

U predstavi se takođe pominje gol zahvaljujući kojem je Argentina pobedila Englesku i osvojila Svetsko prvenstvo 1986. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godine.

Iako neki tvrde da je Maradona u ovom mjuziklu predstavljen kao žrtva koju su iskorišćavali vlasnici klubova i političari, publika u Buenos Ajresu je bila oduševljena. 'Bilo je predivno', rekla je kroz suze Marija Ines Mops, jedna od stalnih posetilaca pozorišta.

Maradona, koji je poslednje četiri godine proveo na Kubi, gde se oporavljao od narkomanije, nije prisustvovao premijeri, ali je odobrio projekat i pripašće mu deo zarade od nastupa. Engleske producentske kompanije su zainteresovane da se mjuzikl 'Heaven and Hell' izvodi u zapadnoj Evropi.

DC/JB

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.