Izvor: Blic, 03.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miki, jorgan i ostale priče

Miki, jorgan i ostale priče

Nakon 107 dana, završila se prva sezona 'Velikog brata', a mi vas podsećamo na događaje o kojima se pričalo danima (o nekima i duže) na pijacama, radnim mestima, u gradskom prevozu...

15. septembar - 1. dan

Počeo 'Veliki brat', u kuću ušlo 14 takmičara.

28. septembar - 13. dan

Jelena poljubila Daliborku... u usta. Đankarlo, koji je stajao pored njih, totalno ih je iskulirao.

30. septembar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - 15. dan

Miki je rastužio armiju svojih fanova i dobrovoljno napustio kuću. Heroj Kupinova je došao tiho i otišao u legendu, a nakon odlaska iz 'Velikog brata' je izjavio: 'Falila mi je sloboda'.

1. oktobar - 16. dan

Za Markov rođendan devojke su mu priredile zabavu, a nakon mnogo popijenog alkohola, u centru pažnje su bile Ena u crnim čipkanim gaćicama i halterima, a bogami, i Daliborka u crvenoj haljinici.

4. oktobar - 19. dan

Maja se posvađala sa Đankarlom. Prvo mu je rekla da je pacov, a zatim je majicu koju je dobila od njega pocepala, a kada joj ni to nije bilo dovoljno, dohvatila je majicu i makazama je iseckala na komadiće.

22. oktobar - 37. dan

Nakon što su je gledaoci svojim glasovima izbacili iz kuće, iznervirana Jelena, koja je bila ubeđena da je jedan od favorita za pobedu, publici u Košutnjaku pokazala je srednji prst.

31. oktobar - 46. dan

Marko i Ena napokon završili (zajedno) u krevetu. Da li je zaista bilo seksa ispod pokrivača ostala je tajna. Uglavnom, dvoje mladih su posle razmene nežnosti otišli na puš-pauzu. Pa vi vidite!

14. novembar - 60. dan

Dragana priznala Savi da je zaljubljena u njega, međutim, on ju je ohladio rečenicom: 'Ajd’ idi da spavaš, jutro je pametnije od večeri. Razgovaraćemo sutra'.

15. novembar - 61. dan

Edin i Nikola se posvađali na nacionalnoj osnovi. Sukob je počeo kada je Nikola zapevao 'Od Topole...', što je smetalo Edinu koji na kraju počeo da plače, a dok su ga drugi stanari tešili, Nikola je nastavio sa provokacijama.

25. novembar - 71. dan

Maja priznala da je zaljubljena u Edina, međutim, kada je pokušala da ga domami u krevet, on joj je rekao: 'Ti si moj najbolji drug'. Ups!

6. decembar - 82. dan

Dragana i Sava se napokon poljubili, a ona je jedva dočekala da se ukućanima pohvali: 'Sava me je upravo iskoristio'.

8. decembar - 84. dan

Iako je izgledalo da će ostati ljuti neprijatelji do kraja 'Velikog brata', Edin i Nikola su se ipak pomirili.

14. decembar - 90. dan

Raskalašna ženska žurka - Ena, Daliborka, Dragana i Aleksandra se ljubile, najduže je trajao poljubac između Dace i Ene. Devojke su se baš opustile, bilo je tu i lizanja piva sa grudi, zajedničkog jedenja banane...

20. decembar - 97. dan

Lažno izdanje 'Blica' izazvalo haos u kući. Međutim, ukućani se baš nisu proslavili, imali su zadatak da pogode koji su tekstovi lažni, a koji istiniti... i nisu ga ispunili.

26. decembar - 102. dan

Daliborka, Saška i Dragana spopale Ivana koji nije znao šta ga je snašlo. Najupornija je bila Aleksandra koja je na kraju Ivana ugrizla za grudi.

31. decembar- 107. dan

Ivan postao pobednik prvog srpskog 'Velikog brata' i osvojio nagradu od 100.000 evra.

pripremio: A. Novaković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.