Merima Njegomir i Ana Bekuta snimaju duetski album

Izvor: Dzungla.org, 02.Mar.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merima Njegomir i Ana Bekuta snimaju duetski album

Kako „Novosti“ saznaju, popularne folk pevačice planiraju da snime album sa duetskim pesmama. Na albumu će se naći desetak starih komponovanih i izvornih pesama

LjUBITELjI dobre narodne muzike odlično znaju kako pevaju Merima Njegomir i Ana Bekuta, ali će uskoro moći da čuju kako njih dve zvuče kada udruže glasove.
Kako „Novosti“ saznaju, popularne folk pevačice planiraju da snime album sa duetskim pesmama.
- Ideja je moja, a Ana ju je prihvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << sa oduševljenjem - otkriva nam Merima Njegomir, koja će četiri decenije umetničkog rada obeležiti 16. marta gala koncertom u Sava centru. - Planiramo da snimimo u duetu desetak starih komponovanih i izvornih narodnih pesama. Kad god se sretnemo, Ana me pita kada ćemo se dogovoriti o repertoaru i konačno realizovati ovu ideju. Ana je, zaista, izuzetna pevačica, često pevamo zajedno, i to divno zvuči. Tako mi je pala na pamet ideja da udružimo glasove.
Merima Njegomir otkriva i da će, najverovatnije, album početi da spremaju posle njenog solističkog nastupa u Sava centru, ali i Aninog beogradskog koncerta koji je takođe uskoro u planu:
- Kad sve to prođe, Ana i ja ćemo ozbiljnije poraditi na svemu - kaže Merima Njegomir.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.