Meni je rijaliti pomogao (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Dec.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Meni je rijaliti pomogao" (FOTO, VIDEO)

Pevačica govorila o tome da li bi ponovo ušla u rijaliti, ali i da li bi uradila duet sa Lunom Đogani koja je trenutno u Zadruzi.

Katarina Grujić želi da u godini koja dolazi, okrene novi list i da se emotivno sredi i smiri.

"Besna sam na sebe, jer sam iskrena i idem srcem, ali tek kad dođe do nekih svađa otvaramo oči, mi žene shvatimo da su naši najbliži bili u pravu. Shvatimo da smo mi zaslepljene od te ljubavi i da su nas muškarci lagali i varali", kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pevačica za "Svet".

U intervjuu za ovaj tabloid, pevačica je otvoreno govorila i o tome da redovno prati rijaliti Zadrugu, ali i da je čudi odluka jedne učesnice da se bavi pevanjem.

"Luna Đogani nema glasovne mogućnosti, a pevačice se tako ne postaje. Nisi ti pevačica ako snimiš jednu pesmu, a pevaš ih pet u klubu. Pevač ređa hitove, nagrade, uvažen je od kolega pevača. Ja ne bih snimila duet sa Lunom, jer zamisli da me neko za 30 godina pita s kim imam duet, a ja kažem- sa rijaliti igračem! Ja jesam bila u Farmi, ali kao pevačica Zvezda Granda i tada je moja pesma 'Jedno đubre obično' postala najveći hit. Afirmisala sam se i nastavila da ređam hitove i sada radim svakog vikenda. Meni je rijaliti pomogao, ispromovisala sam se, imam karijeru kakvu sam želela, tako da mi to ne treba više".

Bonus video



Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.