Izvor: Blic, 07.Dec.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mel Gibson kupuje ostrvo na Fidžiju

Mel Gibson kupuje ostrvo na Fidžiju

Mel Gibson namerava da kupi jedno ostrvo na Fidžiju. Slavni glumac je posetio ostrvo Mago na Fidžiju, tako što se iznad ostrva provozao helikopterom, sa ženom, dvoje dece i telohraniteljima. Ostrvo Mago, kako se navodi u 'Fidži tajmsu', košta fascinantnih 7,7 miliona funti, i čine ga plaže sa belim peskom, lagunama, a okruženo je koralnim grebenom. Ima se, može se, ali Mel Gibson nije prvi glumac kome je to palo na pamet. Davnih šezdesetih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << legendarni Marlon Brando kupio je ostrvce na Tahitiju.

Skarlet Johanson očajna zbog celulita

Skarlet Johanson je priznala da ima celulit i da bi volela da se, uz pomoć kompjutera, u njenom najnovijem filmu reši 'narandžine kore'. Glumica, koja će igrati sa Tomom Kruzom u filmu 'Nemoguća misija 3', otkriva: 'Nadam se da mogu da naprave video igricu od mene, napokon neću imati celulit!' Dvadesetogodišnja glumica je za britanski časopis 'Bi' izjavila: 'Ja definitivno verujem u plastičnu hirurgiju, ne želim da postanem stara krpa. U tome nema nimalo zabave'. Znači, trikovi, hirurgija... a fizička kultura - ništa.

Džastin Timberlejk glumi superheroja

Džastin Timbrlejk će, prema najavama, igrati superheroja Ajronmena u novom filmu 'Marvel komiksa'. Pop pevač, koji trenutno gradi karijeru u Holivudu, treba da dobije ulogu alkoholičara, milijardera Tonija Starka, koji je postao superheroj nakon što je izmislio čelično superodelo. Inače, Džastin trenutno snima film 'Alfa Dog', u kojem igra prljavog dilera droge, međutim, Timberlejkovi agenti su zabrinuti da će ova 'nezgodna' uloga uticati na njegovu besprekornu reputaciju. Jedva možemo Timberlejka da zamislimo kao dilera, ali kao superheroja - mnogo je kume.

Madona prekinula snimanje zbog molitve

Madona je na snimanju reklame za 'Versače' svima pokazala ko je gazda, u stvari, gazdarica. Pop kraljica je prvo insistirala na molitvi u 'periodu dobre sreće', koji je pao usred snimanja, pa je rad prekinut na pola sata. Prema pisanju časopisa 'Ju-Es vikli', Madona je tokom snimanja reklame za prolećnu kolekciju 'Versačea' svuda okolo izdavala naredbe. Inače, osim 'tričavog' honorara od 10,5 miliona dolara, ugovor sa 'Versačeom' obuhvata besplatnu odeću za sledeće dve godine i korišćenje Versačeove vile u Milanu. Ko zna, zna.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.