Medved Jogi od sutra beogradskim bioskopima

Izvor: Blic, 02.Feb.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medved Jogi od sutra beogradskim bioskopima

Simpatični medved, koji krade korpe za piknik, dolazi na veliko platno u novom ostvarenju „Medved Jogi“. Animirano ostvarenje publika može da pogleda od četvrtka u beogradskim bioskopima.

Zaplet počinje kada park Dželistoun počinje da gubi posetioce. Pohlepni gradonačelnik Braun odlučuje da ga zatvori i proda zemljište.

To znači da porodice više neće moći da uživaju u prirodnim lepotama ovog parka, a što je još strašnije, Jogi i BuBu, kome glas pozajmljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Džastin Timberlejk, će biti isterani iz jedinog doma za koji znaju.

Suočen sa najvećim izazovom do sada, Jogi će morati da dokaže da je „pametniji od prosečnog medveda".

On i BuBu moraju udružiti snage sa svojim starim znancem i rivalom, rendžerom Smitom, kako bi našli način da spreče da se Dželistoun zatvori zauvek.

U filmu glasove su pozajmili Den Ekrojd (Jogi) i Džastin Timberlejk (BuBu), a pored njih, glavne uloge tumače i Ana Faris, Tom Kavanah i Endi Deli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.