Izvor: Blic, 10.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maza stao na ludi kamen

Maza stao na ludi kamen

'Tebi moja mazo, tebi moje srce pripada' - stari je ali ništa manje aktuelan hit koji peva Podgoričanin Srđan M, koji je pre nekoliko dana stao na ludi kamen. Njegovoj dugogodišnjoj mazi, prelepoj manekenki Mariji Dujović rekao je sudbonosno 'da', prvo u Beogradu, a zatim i u Podgorici.

'Prvo poluvreme' se odigralo pre sedam dana u vili 'Jelena'. Rođena Pećanka, a sada Beograđanka, šarmantna Marija je proslavila svoj put u Crnu Goru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gde je u podgoričkom restoranu 'Ribnica', u 'drugom poluvremenu' stavila burmu, ali i prva nagazila svog dragog i tako već na startu, na radost roditelja Lele i Nebojše, pokazala ko će biti ko u srećnom braku.

Baš veselo društvo je ispratilo odlazak Srđana M iz momačkog života, svadbi su prisustvovali Knez, Goga Sekulić, Sanja Maletić, Goran Vukošić, Sergej Ćetković, Mićo Vujović, Boban Piroman, Bato Vujošević, MC Marko, nova 'Grandova' zvezda Beranka Jadranka Barjaktarević... Marija i Srđan Milošević odlučili su da zajednički život nastave u Beogradu.

I. V.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.