Mateja Kežman kupio stan porodici sa šestoro dece!

Izvor: Press, 28.Feb.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mateja Kežman kupio stan porodici sa šestoro dece!

Magazin Story otkriva da je poznati fudbale rvelikodušno pomogao brojnoj porodici Tiosavljević iz Novog Pazara, koja godinama živi u teškim uslovima, piše Story.
Kad je čuo za porodicu Tiosavljević iz NovogPazara, koja živi godinama u vrlo teškim uslovima, a imaju šestoro dece, MatejaKežman odlučio je da imu lepša život i pomogne, pa im je kupio stan.

Saša i Kata Tiosavljević žive kao podstanari sa šestoro dece - Marijom, Tijanom, Stefanom, Andrejom, Urošem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Anom. Velikodušni gest fudbalera potpuno im je promenio život i oni su mu zbog toga izuzetno zahvalni.

- Bogu hvala i Mateju Kežmanu! Obradovani smo i srećni da imam osvo jstan. Godinama smo živeli kao postanari i u teškim uslovima. Sad su nam deca srećna, a moram i da se pohvalim - odlični su studenti i đaci. Bog da nagradi i podari Kežmanu sve najbolje, a moja porodica mu je večno zahvalna kaže otac porodice Saša Tiosavljević za magazin Story.
Njegova najmlađa ćerka Ana takođe je puna hvale za Kežmana, čiji postupa kvraća veru u ljudsku dobrotu i solidarnost.

- Stan je prelep! Sada imam svoju sobu i mogu na miru da učim, zahvaljujući Kežmanu. Drago mi je da ima dobrih ljudi i onih koji su spremni da pomognu drugima - kaže devojčica. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kežman kupio stan porodici u Novom Pazaru

Izvor: Telegraf.rs, 28.Feb.2014

Velikodušni gest nekadašnejg fudbalera potpuno je promenio život porodici Tiosavljević, u kojoj odrasta šestoro dece

Nastavak na Telegraf.rs...

VELIKODUŠNO: Kežman kupio stan porodici sa šestoro dece u Novom Pazaru!

Izvor: NaDlanu.com, 28.Feb.2014

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Mateja Kežman učinio je veliki gest humanosti i kupio stan porodici Tiosavljević u Novom Pazaru, koja godinama živi u teškim uslovima...Saša i Kata Tiosavljević su živeli kao podstanari sa šestoro dece – Marijom, Tijanom, Stefanom, Andrejom, Urošem i...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.