Maskirala se i umesto ćerke radila maturski ispit iz engleskog

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jun.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskirala se i umesto ćerke radila maturski ispit iz engleskog

U Francuskoj se ovih dana održava matura, pa su i nadležne obrazovne institucije najavile oštriju borbu protiv varalica na ispitima. Međutim, sigurno nisu očekivali da će u varanju uloviti 52-godišnju majku, koja je došla da piše test umesto svoje 19-godišnje ćerke.

Foto: Ilustracija

Karolina D. je došla u gimnaziju da umesto ćerke odradi ispit iz engleskog jezika. Obučena u farmerke, patike i stručno se našminkavši, majka je ušla u učionicu i počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da piše. Međutim, nadzornica je provalila mamu i prijavila slučaj policiji.

 

Brižnu majku su pustili da do kraja završi, a posle čega su je pred vratima dočekali policajci i odveli u stanicu. Majci sad prete određene sankcije, ali će gore proći njena ćerka, kojoj preti čak pet godina zabrane polaganja ispita državne mature.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Majka polagala ispit umesto ćerke

Izvor: Mondo, 21.Jun.2013

Francuskinja stara 52 godine obukla uske farmerke i "starke" i otišla da polaže engleski umesto ćerke...Neimenovana Parižanka odlučila je da polaže ispit iz engleskog umesto svoje ćerke stare 19 godina. Obukla je njenu odeću - uske farmerke, "starke" i šarenu majicu, i otišla da polaže završni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.