Masaža sa pitonima novi hit u Indoneziji (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 12.Nov.2013, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masaža sa pitonima novi hit u Indoneziji (VIDEO)

Ljudi koji posećuju salone koji praktikuju ovakav tip masaže ne traže samo oslobađanje od stresa, već smatraju da će se na taj način osloboditi fobije od zmija.

Aktivisti za prava životinja smatraju da se radi o čistom iskorišćavanju životinja, a iz centra kažu da dobro paze kako se zmijama tokom masaže ništa ne bi dogodilo. – Ne tretiramo ih kao radnike nego kao prijatelje ili porodicu. Ljubimo ih, grlimo i pazimo – ističe direktor centra Paulus Abraham.Masaža tokom koje zmije gmižu po telu traje devedeset minuta, a košta samo 43 dolara. Prethodno se zmije očiste i dezinfikuju, a iz sigurnosnih razloga, masaži prisustvuju dva masera. Izvor: Dnevno.rs

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.