Marinković: Završio sam svoju misiju u ovde, NAPRAVIO SAM RIJALITI BEBU

Izvor: Press, 18.Dec.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinković: Završio sam svoju misiju u ovde, NAPRAVIO SAM RIJALITI BEBU

Budući roditelji Ivan i Miljana sve su u gorim odnosima kako odmiče vreme!
Strasti se ne smiruju, a Ivan je sada ponovo šokirao i ukućane i gledaoce onim što je rekao o njihovom odnosu i Miljaninoj trudnoći.
Ivan je sedeo u dvorištu i sa pojedinim ukućanima komentarisao dešavanja u vili, a zatim je "opleo" po Miljani, kao i njenoj porodici.
On smatra da više nema potrebe da bude u rijalitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jer je, kako kaže, ispunio svoju misiju.
- Od nje žive, ona njih izdržava zato ti ja kažem pun mi je ku*ac svega ima da dignem ruke. Napravio sam ga iz prve, slušaj me zato ja više neću da sedim ovde niti hoću da budem u emisijama zato što k**** više ne trebam ovde. Ja sam završio svoju misiju što se tiče rijalitija dao sam im šta im treba. Ja vidim to po svemu što se dešava, šta je njima bitno i kako sve funkcioniše. Ja sam uradio sve što treba, prva rijaliti beba - rekao je Ivan.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.