Marijana Mićić i njen dečko na meti manijaka!

Izvor: Blic, 19.Mar.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Mićić i njen dečko na meti manijaka!

Glumica Marijana Mićić u poslednje vreme doživljava veoma neprijatne situacije na ulici, jer neko konstantno grebe njen i automobil njenog dečka Miloša i ostavlja im čudne poruke.

- Pre neki dan sam napisala jedan status, šaljiv (istinit, ali bezazlen), a sad jedan malo ozbiljniji. U novembru sam imala jednu premijeru u UK Vuk Karadžić i u toku premijere neko je na Miloševom autu napisao jednu pogrdnu reč i ceo auto mu u krug izgrebao. Pre neki dan sam na istom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imala drugu premijeru i neko je identičnu reč, istim rukopisom, na istoj visini, napisao na mojim kolima, takođe je i moj auto izgrebao ceo, u krug. Dakle to je neko ko zna za premijere i zna da tada sigurno nećemo izaći iz pozorišta - napisala je glumica.

Marijana je dodala da ona i njen dečko sumnjaju na dve osobe.

- Sumnjamo na dve osobe, jednu mušku i jednu žensku. Nije bitna ta materijalna šteta koju bih lično uvek menjala za još jedan aplauz na sceni, nego me brine da ta mržnja... (a možda i ljubav) ne pređe u nešto ozbiljnije, npr. da me klepi nekom štanglom u glavu kada sledeći put krenem na probu. Znam da će ovaj status doći do te osobe, pa eto čisto da zna za sledeći put, gledamo te - napisala je Marijana na svom Fejsbuk profilu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.