Marija Šrajver nije sigurna da li želi razvod od Švarcenegera

Izvor: Blic, 19.Maj.2011, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šrajver nije sigurna da li želi razvod od Švarcenegera

Nakon skandala i javnog poniženja koje joj je priuštio dugododišnji suprug Arnold Švarceneger Marija Šrajver nije sigurna da li želi da okonča njihov brak.

Iako je Marija Šrajver (55) angažovala je poznatog brakorazvodnog advokata Loru Vaser, još nije potpuno sigurna da li je razvod od Švarcenegera pravo rešenje, otkrivaju njeni prijatelji.

- Marija nije sigurna šta treba da uradi, još nije odlučila da želi da se razvede, otkrio je izvor blizak paru. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Zanimljiva i pomalo bizarna je činjenica da su Marija i njena kućna pomoćnica Mildred Bina, s kojom je prevario suprug, bile trudne u isto vreme.

Tajni vanbračni sin bivšeg guvernera Kalifornije rođen je samo pet dana nakon što je Marija rodila njihovog najmlađeg sina Kristofera.

Bivši guverner Kalifornije otkrio je takođe da je kućnoj pomoćnici i svom sinu pre deset meseci kupio kuću s dve garaže i bazenom koju je platio 200.000 dolara.

Povezane vesti: Švarceneger ima dete sa kućnom pomoćnicom Švarcenegerova "ljubavnica": Nisam kriva za razvod Razvodi se Arnold Švarceneger

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.