Marija Kilibarda: Ivan Ivanović moj vetar u leđa

Izvor: Blic, 13.Mar.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Kilibarda: Ivan Ivanović moj vetar u leđa

Čitav svoj televizijski život govorim da samo jutarnji program ne bih radila jer izuzetno teško ujutru ustajem. Demantovao me je život, kaže Marija Kilibarda za "Blic TV magazin".

Na Televiziji B92 od ponedeljka 16. marta počinje s emitovanjem nova emisija „Naše jutro“ koju vode Marija Kilibarda, Aleksandar - Saša Ilić i Bane Raičević, a glavni producent je Ivan Ivanović.

Kilibarda za „Blic TV magazin“ najavljuje da će „Naše jutro“ biti drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od jutarnjih programa na ostalim televizijama.

- Ono što me najviše raduje su rubrike koje će se odnositi na muziku koja je zapostavljena, na klince i klinceze koji se obraćaju odraslima, na pravopisne nedoumice. Imaćemo temu dana u svakoj epizodi, interakciju sa publikom preko Tvitera i još mnogo sadržaja koji do sada nisu pripadali jutarnjim programima. Planiramo i puno da se smejemo - otkriva Marija.

Gledate li Jutarnji program?

- Ne gledam često druge jutarnje programe jer nisam nikada mogla da se probudim tako rano. Ako imam obaveze koje zahtevaju ustajanje sa prvim petlovima, onda idem pod tuš i izletim iz kuće odmah, tako da TV ni ne uključim. Očito je došlo vreme za ozbiljne promene (smeh).

Ako niste jutarnji tip, kako su vas naterali da pristanete?

- Čitav svoj televizijski život govorim da je to jedini format koji ne bih radila i u kome sebe ne vidim jer izuzetno teško ujutru ustajem. Demantovao me je život, a demantovala sam i sebe samu prihvativši ovaj zadatak. Kada bolje razmislim,

Prva i B92

Da li vi ostajete na

Prvoj ili ste prešli na B92?

- Prva je moja matična kuća i tu me očekuju nove emisije. Nije strano za nas radoholičare da imamo paralelne projekte.

samo za dve stvari u životu sam rekla „nikada“, a rad u jutarnjem programu je jedna od njih. U međuvremenu sam poklekla i pred onim drugim „nikada“, tako da sam obećala sebi da više nikada neću reći „nikada“.

Glavni producent „Našeg jutra“ je Ivan Ivanović. Koliko je zahtevan?

- Strog je i posvećen. U stanju je da ne spava zbog projekta na kome radi. On je moj vetar u leđa kada je posao u pitanju. Čak je možda prema meni i stroži jer smo privatno bliski. Nekada me to opasno nervira jer ponekad sam „vrdalama“ i izgubim koncentraciju, ali suštinski je moj veliki oslonac, kritičar i podrška. On oseća televiziju, živi je i u tome je najbolji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.