Manikir Lane del Rey na Gremiju je pravi primer koketnog stila

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Feb.2024, 16:30

Manikir Lane del Rey na Gremiju je pravi primer koketnog stila

Manikir Lane Del Rey (Lana Del Rej) je svakako bio najkoketniji na Gremiju. A to je nešto što je sasvim prirodno pevačici.
Pevačica se igra sa estetikom tokom cele svoje karijere, ali u poslednjih nekoliko meseci, njeno eksperimentisanje sa stilom je sve primetnije. Ovoga puta se na Gremi dodeli pojavila sa Tejlor Svift (Taylor Swift). Oduševila je sve novim šiškama, gotik haljinom i preslatkim manikirom.
Manikir Lane Del Rey je ono što svi želimo Koketni stil Lane Del Rey je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << svakako jedan od najzanimljivijih izgleda sa crvenog tepiha. Međutim, celokupan izgled nije bio odmah vidljiv zahvaljujući crnim mrežastim rukavicama, ali manikir popularne pevačice je takođe privlačio pažnju. Manikir je kreirao Joko Sakakura (Yoko Sakakura). Lanin manikir je bio srednje dužine kvadratnog oblika, a deluje da joj je ovakav oblik manikira jedan od omiljenijih u poslednje vreme.
Osnovu manikira činila je biserna glazura, a svaki prst je imao drugačiji zanimljivi i presladak dizajn. Manikir Lane Del Rey je podrazumevao bisere, blistave zvezde, srca od dragog kamena i trodimenzionalne mašnice i ručno oslikani dizajn labuda.
Impresivni autfit Lane Del Rey Iako Lana nažalost nije osvojila nijednu od pet nagrada za koje je bila nominovana, imala je jedan od najimpresivnijih autfita večeri. Na crveni tepih je stigla sa Tejlor Svift obučena kao gotička lutka „American Girl“. Nosila je starinsku crnu haljinu sa izvezenim cvetovima. Ostatak autfita su krasile mašnice koje je imala na kosi i zglobovima njenih crnih mrežastih rukavicam, ali i na cipelama.
Pored zanimljivog manikira i gotik haljine, pevačica se pojavila i sa novim šiškama koje je stilizovala njena dugogodišnja frizerka Ana Kofon (Anna Cofone). Njena šminka ima meki glam izgled koji je uključivao sve njene prepoznatljive elemente uključujući i lepršave trepavice i tamnu olovku za usne. Manikir Lane Del Rey je zablistao na njenim noktima i celokupnom izgledu dodao savršeni detalj.
Matt Winkelmeyer / Staff/ GettyImagesPlus
NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Nastavite da čitate
?>



Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.