Manekenkin dekolte pokazao ne baš privlačan detalj

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenkin dekolte pokazao ne baš privlačan detalj

Petra Nemcova (35) važi za jednu od najlepših žena na svetu, ali njeno izdanje u Kanu nije ostavilo najbolji utisak na prisutne.

Dekoltei i izrezi kao da su bili deo "dres koda" na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu. Skoro svaka slavna lepotica koja je prošetala crvenim tepihom nosila je izazovne toalete koje su otkrivale duge noge i bujne dekoltee.

Takvim proverenim receptom vodila se i Petra Nemcova, kada je birala toaletu u kojoj se u sredu pojavila na premijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << filma "Youth" .

Duga bela lepršava haljina sa interesantnim detaljima na prvi pogled stajala joj je savršeno. Ipak, oni koji su se bolje zagledali primetili su Petrin ne baš privlačan dekolte i naglašene kosti. Haljina je bila otvorena skoro do pupka, i otkrila je, kako su ocenili mnogi, da je manekenka premršava. Šta vi mislite?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.