Mama i tata joj ne daju da gleda Igru prestola!

Izvor: Mondo, 05.Maj.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mama i tata joj ne daju da gleda "Igru prestola"!

Jedna od junakinja treće epizode priznala da će seriju pogledati kada bude napunila 18. godina

"Igra prestola" je prošle nedelje iznenadila i najokorelije fanove hit serije: Videli smo šta je uradila Arja Stark Kralju noći i šta se potom dogodilo na društvenim mrežama, ali i  hrabro srce Lijene Mormont u sceni kada se mrtvi penju uz zidine, a kroz kapiju doteturava džin plavih očiju.

Zimovrel, jezovuk... ONI su zaslužni!Bitka kakvu niste videli! >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Internet podivljao: Arju na presto! FOTO, VIDEO

Malena Lijana Mormont se zaleće na njega sa mačem u ruci, džin je grabi kao muvu, smrtonosnim stiskom joj lomi i oklop i telo, devojčica ga ipak ubada mačem u oko pre nego što izdahne.

Lijena je na društvenim mrežama slavljena kao i Arja, a sada, dan pred emitovanje četvrte epizode, otkrivamo i kako je snimljena "njena scena". Za početak - džin je PRAVI.

Igra ga Ijan Vajt, glumac visok preko dva metra. On je u kostimu jezivog džina snimao pred zelenom pozadinom držeći lutku koja će kasnije predstavljati Lijenu, a potom je Lijena snimila svoju scenu u kojoj je drži kran. Spojimo ta dva zajedno i eto.

Upoznajte džina:

View this post on Instagram

A post shared by Ian Whyte (@ian.whyte) on Nov 7, 2018 at 11:23am PST

Još zanimljivije je da Lijena, odnosno Bela Remzi, koja ima 15 godina, NE GLEDA "Igru prestola".

"Mislim da ću odgledati sve tek kada napunim 18 godina. Roditelji mi brane da gledam, dali su mi da odgledam scenu u kojoj ubijam džina i deo sedme sezone, ali i dalje staju ispred televizora kada su jezive scene u pitanju", otkrila je ona britanskim medijima i rekla:

"Scena u kojoj umirem je sjajna - ako već moraš da umreš u Igri prestola, umri kao heroj, a ja sam to dobila".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.