Majkl Džekson u video spotu za We Are the World

Izvor: Blic, 12.Feb.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Džekson u video spotu za "We Are the World"

Majkl Džekson će se pojaviti i u novoj verziji hita "We Are the World", izjavio je Lajonel Riči koji je sa pokojnim kraljem popa zajedno napisao tu kompoziciju.

Riči je naveo da će se u video spotu za pesmu napisanu u humanitarne svrhe videti Majkl Džekson kako sa sestrom Dženet peva svoju deonicu.

"Ostavili smo originalni snimak tog dela, ali sada peva sa sestrom", objasnio je Kvinsi Džouns, koji je bio producent i prvog snimka i sada. "Savršeno je ispalo". >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Video će prvi put biti prikazan danas, tokom prenosa otvaranja Zimske

olimpijade u Vankuveru.

U snimanju kompozicije "We Are the World - 25 for Haiti", učestovalo je 80 umetnika, među kojima Pink, Barbra Strajsend, Selin Dion, Kanje Vest i Dženifer Hadson.

Prihod od prodaje namenjen je oporavku Haitija posle razornog zemljotresa koji ga je pogodio pre mesec dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majkl Džekson u video spotu za We Are the World

Izvor: NaDlanu.com, 12.Feb.2010

LOS ANĐELES, 12. februara 2010. (Beta-AP) - Majkl Džekson će se pojaviti i u novoj verziji hita "We Are the World", izjavio je Lajonel Riči koji je sa pokojnim kraljem popa zajedno napisao tu kompoziciju. Riči je naveo da će se u video spotu za pesmu napisanu u humanitarne svrhe videti Majkl...

Nastavak na NaDlanu.com...

I Majkl u spotu "We Are The Word 25" (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Feb.2010, 14:32

Video spot nove verzije hita "We Are the World", u kojoj se pojavljuje Majkl Džekson, premijerno je prikazan u petak uveče, tokom otvaranja Zimske olimpijade u Vankuveru.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.