Maja u filmu sa Valom Kilmerom

Izvor: Blic, 29.Jun.2010, 03:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja u filmu sa Valom Kilmerom

Naša glumica Maja Mandžuka, koja već godinama živi i radi u Americi, snimila je kanadski film „2:22“ reditelja Filipa Guzmana i scenariste Majka Rosija, u kojem glavne role tumače Val Kilmer, Robert Milano, Aron Galager, Horhe Himenez i Piter Dobson.

Maja tumači devojku po imenu Dži-Dži (GG), devojku glavnog narko-dilera Kurtisa kojeg igra Piter Dobson. Radnja filma prati dve bande, njihove okršaje, koje na kraju, naravno, rešava „ruka" zakona.

Zaplet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je sledeći. Plan je bio lak za jednu od dve bande, ali ne i posao. Jedne snežne noći, složna grupa od četiri kriminalca, smišlja kako da izvede rutinsku otimačinu. Ali, stvari kreću naopako, te prijateljstvo, odanost i poverenje dolaze u iskušenje. Četiri pomenuta lopova rešila su da opljačkaju luksuzan hotel. Iznenađeni gosti hotela koji ne pomišljaju da će se uskoro desiti neverovatna pljačka, bez svog znanja su upleteni u ovu zapetljanu mrežu prevare i krađe. Nesvakidašnji životi i teški izbori, preokrenuće prvobitni plan u tačku iz koje nema povratka.

- U filmu sam imala manju ulogu. Snimanje će mi ostati u sećanju po lepoj saradnji sa ekipom i po prijateljstvu sa piscem i glavnim glumcem u filmu Majkom Rosijem - rekla nam je kratko Maja Mandžuka.

Za film „2:22" kritičari kažu da je mešavina starog kultnog francuskog filma „Rififi" i trilera „Dog Day Afternoon" u kojem glavnu ulogu tumači Al Paćino. Film je do sada prikazan na mnogim prestižnim festivalima, u Kanu, Milanu, Novom Meksiku, a dobio je i brojne nagrade.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maja Mandžuka u krimiću sa Valom Kilmerom

Izvor: Svet, 29.Jun.2010

Naša glumica Maja Mandžuka, koja već godinama živi i radi u Americi, snimila je kanadski film "2:22" reditelja Filipa Guzmana i scenariste Majka Rosija, u kojem glavne role tumače Val Kilmer, Robert Milano, Aron Galager, Horhe Himenez i Piter Dobson. Maja tumači devojku po imenu Dži-Dži (GG),...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.