Mađioničar zamalo poginuo zbog ovog trika! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Mar.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađioničar zamalo poginuo zbog ovog trika! (VIDEO)

Šou prekinut, završio u bolnici!

Foto: YouTube

Svetski poznati mađioničar Kris Ejndžel izgubio je svest i završio u bolnici nakon pokušaja "bekstva" iz ludačke košulje.

Ejndžel taj trik izvodi već godinama, ali je nešto pošlo naopako tokom šoua u Las Vegasu. Mađioničara su vezali u ludačku košulju i digli sajlama iznad bine kako bi visio naopačke dok pokušava da se oslobodi, ali posle dva minuta zavesa je spuštena i šou prekinut.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Očevici navode da se Kris "batrgao" u vazduhu a onda opustio kao da je izgubio svest. Njegova PR služba potvrdila je da mu je pozlilo i da je završio u bolnici jer je pao u nesvest, ali se sada oseća bolje.

Ovako je izgledalo kada je Ejndžel izveo taj trik u emisiji Opre Vinfri - pogledajte!



Izvor: YouTube

A pogledajte i najavu celog šoua!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.